HSS kjernebor med 50 mm boredybde magnetdrill 

HSS kjernebor til magnetboremaskiner med weldon D19 feste. 

HSS (High-Speed Steel) kjernebor er designet spesifikt for å bore gjennom metall og stål. Det er flere fordeler med å bruke HSS kjernebor i disse materialene:

1. Høy holdbarhet: HSS-kjernebor er laget av en spesiell type høyhastighetsstål som er kjent for sin ekstraordinære holdbarhet og motstand mot slitasje. Dette gjør at bor kan tåle høye belastninger og varme generert under boring, og dermed opprettholde sin ytelse over lengre tid.

2. Raskere borehastighet: HSS-kjernebor er konstruert for å håndtere høye hastigheter. De kan bore gjennom metall og stål raskere sammenlignet med andre typer borer. Dette sparer tid og øker effektiviteten i arbeidsprosessen.

3. Presisjon og nøyaktighet: HSS-kjernebor har vanligvis skarpe tenner med presise geometriske profiler, noe som gir bedre kontroll og stabilitet under boring. Dette resulterer i nøyaktige hull med jevn overflatefinish.

4. Allsidighet: HSS-kjernebor kommer i forskjellige størrelser og diametre, slik at de kan brukes til å bore hull av forskjellige dimensjoner. Dette gjør dem svært allsidige og egnet for et bredt spekter av applikasjoner innen metall- og stålindustrien.

5. Økonomisk løsning: HSS-kjernebor er ofte mer kostnadseffektive sammenlignet med mer spesialiserte typer bor. De kan brukes til generelle boring i metall og stål, noe som gjør dem til et økonomisk valg for mange industrier og verksteder.

Det er viktig å merke seg at det også finnes andre spesialiserte typer kjernebor, for eksempel kobolt- eller wolframkarbid-kjernebor, som kan være enda mer egnet for visse applikasjoner avhengig av materialet som skal bores. Det anbefales å velge riktig type kjernebor basert på de spesifikke behovene og kravene til prosjektet ditt.

Vi har kjernebor fra Ø12 til 200 mm i forskjellige lengder og typer.

Trenger du kjernebor eller magnetborrmaskin så ta kontakt. 

Våre kjernebor passer i blant annet disse magnet maskinene: Euroboor, Luna, Metabo, MB, Makita, Dewalt, BDS, Rotabroach, BMD, Milwaukee, Promotech. og Fein med overgang eller universal feste.

Anbefalt turtall ved bruk av HSS bor

Oppsett på bor typer og bruksområder