•       Gode arbeidslys med R10-godkjenning.
  •       Tåler en støyt (for eksempel høytrykksvask).
  •       Ekstralys til biler, maskiner, båter, ATV, firhjuling mm.

Ekstralys til bil og anleggsmaskiner

Våre ekstralys til bil er godkjent etter forskriftene, samt e-merket med referansetall etter R112-direktivet.

Alle våre ekstralys er støv- og vanntette, og tåler tøffe påkjenninger. Produktene er klassifisert under den tyske IP69K-standarden, dvs. at de er godkjent som utstyr som tåler høyt trykk, høye temperaturer og sterk vannstrøm. LEDbey ekstralys er spesielt utviklet for kjøretøy som trenger regelmessig intensiv rengjøring – som for eksempel tippbiler og sementblandere.

LED-bjelker og arbeidslys

Vi har et stort utvalg av LED-bjelker og arbeidslys som passer til alle bruksområder og som gir godt arbeidslys på for eksempel byggeplassen.

LEDbeys arbeidslys er e-merket og godkjente LED-bjelker etter R10-direktivet. Alle bjelkene i sortimentet vårt er skjermet mot støy og signaler utenfra, og forstyrrer ikke GPS-peilere, DAB-radio og lignende.

Solide lys fra LEDbey

Alle lysene fra LEDbey er enkle å montere, og de har høy kvalitet. Du kan vaske utstyret med høy belastning (høytrykk) så ofte du har behov for. Trykkventilen i lampehuset sørger for et jevnt trykk i lampene når temperaturen svinger. LEDbey ekstralys og arbeidslys er kraftige LED-lys som varer lenge og tåler harde påkjenninger. Perfekt for anleggsarbeid hele året, og når arbeidsforholdene er krevende.

                                                      Se vårt utvalg av LEDbey ekstralys