LEDbey ekstralys / arbeidslys led bjelker

LEDbey ekstralys bjelker til bil, arbeidslys til maskiner og led bar til båt.

Her finner du en rekke gode ekstralys og led bar av høy kvalitet fra LEDbey. Vi har ekstralys, ledbjelker og arbeidslys som passer til alle bruksområder. Ekstralys til Biler, maskiner, båter, ATV, UTV traktor, firehjulinger, gravemaskiner etc. 

Til bil har vi ekstralys som er godkjent etter forskriftene for ekstralys til bil. e-merket med referansetall etter R112 direktivet.

Til andre maskiner som ekstralys og arbeidslys har vi e-merket og godkjente led bjelker etter R 10 Direktivet, led bjelkene og ekstralysene er støy og signal skjermet og forstyrrer ikke GPS peilere, DAB radio etc. Led bjelkene og ekstralysene våre fra LEDbey er enkle å montere og av høy kvalitet.   

Alle våre ekstralys er støv- og vanntette. Produktene er klassifisert under den tyske IP69K standarden. Dette er betegnelsen for utstyr som tåler høyt trykk, høye temperaturer og sterk vannstrøm. Den ble spesielt utviklet for kjøretøy, spesielt de som trenger regelmessig intensiv rengjøring, for eksempel tippbiler og sementblandere. 
 
Med Ledbey kan du uten problemer vaske utstyret så ofte du har behov for med høy belastning. Trykkventilen i lampehuset sørger for et jevnt trykk i lampene når temperaturen svinger. Ledbey ekstralys og ledbjelker er kraftige LED lys som varer lenge og tåler harde påkjenninger. Perfekt for anleggsarbeid hele året, og når arbeidsforholdene er krevende. ( Wikipedia IP Code )