Hullsager i hardmetall til boring i stål, aluminium, glassfiber, Rustfritt og syrefast etc . 

Disse borer i det meste med høy presisjon og effektivitet.

Våre hullsager - hullfreser har TCT skjær som gjør de meget slitesterke og holbare i forhold til vanlig hullsager i f.eks bimetall. 

TCT (Tungsten Carbide Tipped) Hullsag har mange fordeler og er mye brukt innen ulike industrielle og byggeprosjekter. Her er noen av fordelene med TCT Hullsager :

1. Høy slitestyrke: TCT hullsag har en spiss eller skjærekant som er laget av tungstenkarbid, som er et veldig hardt og slitesterkt materiale. Dette gjør at hullsagen beholder sin skarphet og effektivitet selv under tøffe betingelser og langvarig bruk.

2. Rask og effektiv boring: På grunn av den harde og skarpe spissen kan TCT hullsag bore raskt og effektivt gjennom materialer som metall, tre, plast og betong. Dette gjør at arbeidsprosessen blir mer tidseffektiv og produktiv.

3. Presisjon og nøyaktighet: TCT hullsagene er designet for å gi presise og nøyaktige hull. Den skarpe spissen og konstruksjonen sørger for minimal vibrasjon og nøyaktig plassering av hullet, noe som er viktig når man jobber med delikate eller komplekse prosjekter.

4. Allsidighet: TCT hullsager kommer i forskjellige størrelser, former og typer, noe som gjør dem svært allsidige. De kan brukes til å bore forskjellige typer hull i forskjellige materialer.

5. Lang levetid: På grunn av den høye slitestyrken til tungstenkarbidspissen har TCT hullsag en lang levetid sammenlignet med andre typer borer. Dette reduserer kostnadene ved å erstatte eller vedlikeholde boret.

6. Kompatibilitet: TCT hullsag kan brukes med ulike boremaskiner og utstyr, noe som gjør dem kompatible med de fleste arbeidsmiljøer og prosjekter.

Hullsager til metall har flere positive egenskaper og fordeler. Her er noen av dem:

1. Allsidighet: Hullsager til metall kan brukes på forskjellige typer metaller, inkludert stål, aluminium, messing og kobber. Dette gjør dem svært allsidige verktøy.

2. Presisjon: Hullsager til metall er designet for å lage presise og nøyaktige hull i metallet. De kommer vanligvis med spesifikasjoner for diameter, slik at du kan velge riktig størrelse for ditt prosjekt.

3. Effektivitet: Hullsager til metall er utformet for å være effektive og raske. De kan kutte gjennom metallet raskt uten å påføre unødvendig slitasje eller skade.

4. Brukervennlighet: De fleste hullsager til metall er enkle å bruke og krever ikke mye erfaring eller ekspertise. De har vanligvis en senterbor som bidrar til å føre sagens skjær tupp, noe som gjør det enklere å oppnå et nøyaktig resultat.

5. Variasjon: Det finnes et bredt utvalg av hullsager til metall tilgjengelig på markedet med forskjellige størrelser og former. Dette gir deg muligheten til å lage hull av ulike dimensjoner og geometrier, noe som er nyttig for mange ulike applikasjoner og prosjekter.

6. Økonomisk: Sammenlignet med andre metoder for å lage hull i metall, som for eksempel fresing eller boring, kan hullsager til metall være en mer kostnadseffektiv løsning. De er vanligvis rimelige verktøy og kan brukes flere ganger før de må byttes ut.

 Det er viktig å merke seg at selv om hullsager til metall har mange positive egenskaper, er det også viktig å bruke riktig sikkerhetsutstyr og følge produsentens anbefalinger for bruk og vedlikehold for å unngå skader og sikre best mulig resultat.

Kjernebor til stål og metall er effektivt og enkel måte og bore med. Vi har kjernebor fra Ø12 til 200 mm i forskjellige lengder og typer.

Trenger du kjernebor så ta kontakt.