•       Fjernlys til bil.
  •       R112-merket og godkjent for offentlige veier.
  •       Støv- og vanntett.
  •       Tåler høye temperaturer og sterk vannstrøm.

Godkjent fjernlys til bil

LEDbey Road ekstralys er e-merket etter R112-standard og godkjente fjernlys for offentlige veier. Disse LED-barene er solide og tåler en støyt. Produktene er klassifisert under den tyske IP69K-standarden. Dette er betegnelsen for utstyr som tåler høyt trykk, høye temperaturer og sterk vannstrøm. Den ble spesielt utviklet for kjøretøy – især de som trenger regelmessig intensiv rengjøring, for eksempel tippbiler og sementblandere.

Godkjente fjernlys til bil skal være e-merket og ha synlig referansetall på lampen. Det nye lovverket tillater også nå å bare montere 1 lampe på bil, men den skal da være plassert i senter på bilen. Ønsker man flere lamper, må ekstralysene plasseres symmetrisk ut fra senter på bilen.

Lang levetid

Alle våre ekstralys og fjernlys er støv- og vanntette. Med LEDbey kan du uten problemer vaske utstyret så ofte du har behov med høy belastning.Trykkventilen i lampehuset sørger for et jevnt trykk i lampene når temperaturen svinger. LEDbey Road ekstralys og LED-bjelker er kraftige LED-lys som varer lenge og tåler harde påkjenninger. Perfekt for anleggsarbeid hele året, og når arbeidsforholdene er krevende.