Magnetbormaskiner

Magnetboremaskin.

Boring av hull i stål med magnetbormaskin og kjernebor er den mest effektive og tidsbesparende måten og bore i stål på. 

Med magnetbormaskin sparer man mye tid og penger,  se video under, her tar det ca 15 sekunder og bore ett 20mm hull i 10mm tykk plate.

Disse magnetbormaskinene kan også bore hull vertikalt eller "opp ned" noe som gjør de meget praktiske. 

Magnetbormaskin er perfekt og ta med seg ut på byggeplass for boring av hull som er glemt bort i produksjon, ved omgjøring på konstruksjoner etc, hull som er plassert feil, eller som må justeres litt på. Vår letteste maskin  har en lav vekt på 10,5 kg  som gjør den meget lett og håndtere. 

Kjøling og smøring ved boring kan gjøres automatisk, koble til beholderen og når du begynner og bore åpner senterspissen opp for kjølevæsken. Kjølevæsken kommer da ut i senter på boret som gir en jevn og effektiv smøring fra innsiden av boret. Ved boring vertikalt eller "opp ned" Må det brukes smøring på spray her anbefaller vi at det brukes CRC supercut II, denne er ikke helt flytende men skaper ett skum lag ved påføring.

Vår magnetboremaskin leveres i koffert med umbrako nøkler, festestropp, og beholder for automatisk kjøling. 

 Om det skulle skje noe med maskinene så har vi eget service verksted for og ta seg av dette. Og vi lagerfører stort sett alt av service deler og reservedeler til våre magnetbormaskiner for kjapp levering om det skulle være noe.

 

 

Ett lite utvalg av våre kunder:      Logo båsum