Magnetbormaskiner / Magnetdrill

Magnetbormaskin.

Boring av hull i stål med kjernebor i magnetbormaskin er den mest effektive og tidsbesparende måten å bore i stål på. 

Med magnetbormaskin sparer man mye tid og penger,  se video under. Her tar det ca 15 sekunder og bore ett 20 mm hull i en 10mm tykk plate.

Disse magnetbormaskinene kan også bore hull vertikalt eller "opp ned", noe som gjør de meget praktiske. 

Magnetbormaskin er perfekt å ta med seg ut på byggeplass for boring av hull som er glemt bort i produksjon, ved omgjøring på konstruksjoner etc, hull som er plassert feil, eller som må justeres litt på. Vår letteste maskin har en lav vekt på 10,5 kg  som gjør den meget lett å håndtere. 

Kjøling og smøring ved kjerne boring kan gjøres automatisk. Koble først til beholderen. Når du begynner å bore, åpner senterspissen opp for kjølevæsken. Kjølevæsken kommer da ut i senteret på  kjerneboret, dette gir en jevn og effektiv smøring fra innsiden av kjernebor. Ved boring vertikalt eller "opp ned", må det brukes smøring på spray. Her anbefaller vi at det brukes CRC supercut II. Denne er ikke helt flytende, men skaper ett skumlag ved påføring.

Vår magnetbormaskin leveres i koffert med umbrakonøkler, festestropp, og beholder for automatisk kjøling. 

Dersom det skulle skje noe med maskinene, så har vi eget serviceverksted som tar seg av dette. Vi lagerfører stort sett alt av servicedeler og reservedeler til våre magnetbormaskiner for rask levering, om det skulle oppstå problemer.

Kjernebor, magnetboremaskin, magnet drill, magnet bormaskin. 

 

 

Ett lite utvalg av våre kunder:      Logo båsum