TCT hardmetall kjernebor til magnetdrill 

TCT kjernebor til magnetbormaskiner, søyleboremaskiner og dreiebenker.

Weldon D19 feste på bor opp til Ø60 og Weldon D31 fra Ø61 til Ø200 mm. 

TCT (Tungsten Carbide Tipped) kjernebor har mange fordeler og er mye brukt innen ulike industrielle og byggeprosjekter. Her er noen av fordelene med TCT kjernebor:

1. Høy slitestyrke: TCT kjernebor har en spiss eller skjærekant som er laget av tungstenkarbid, som er et veldig hardt og slitesterkt materiale. Dette gjør at kjerneboret beholder sin skarphet og effektivitet selv under tøffe betingelser og langvarig bruk.

2. Rask og effektiv boring: På grunn av den harde og skarpe spissen kan TCT kjernebor bore raskt og effektivt gjennom materialer som metall, tre, plast og betong. Dette gjør at arbeidsprosessen blir mer tidseffektiv og produktiv.

3. Presisjon og nøyaktighet: TCT kjernebor er designet for å gi presise og nøyaktige hull. Den skarpe spissen og konstruksjonen sørger for minimal vibrasjon og nøyaktig plassering av hullet, noe som er viktig når man jobber med delikate eller komplekse prosjekter.

4. Allsidighet: TCT kjernebor kommer i forskjellige størrelser, former og typer, noe som gjør dem svært allsidige. De kan brukes til å bore forskjellige typer hull i en mengde ulike materialer.

5. Lang levetid: På grunn av den høye slitestyrken til tungstenkarbidspissen har TCT kjernebor en lang levetid sammenlignet med andre typer borer. Dette reduserer kostnadene ved å erstatte eller vedlikeholde boret.

6. Kompatibilitet: TCT kjernebor kan brukes med ulike boremaskiner og utstyr, noe som gjør dem kompatible med de fleste arbeidsmiljøer og prosjekter.

Det er viktig å merke seg at fordeler av TCT kjernebor kan variere avhengig av bruksområdet og spesifikasjonene til det aktuelle boret. Det anbefales alltid å følge produsentens instruksjoner og retningslinjer for å sikre optimal ytelse og sikkerhet ved borring med magnetborrmaskin.

Vi har kjernebor fra Ø12 til 200 mm i forskjellige lengder og typer. Trenger du kjernebor eller magnetborrmaskin så ta kontakt. 

Våre kjernebor passer i blant annet disse maskinene: Euroboor, Luna, Metabo, MB, Makita, Dewalt, BDS, Rotabroach, BMD, Milwaukee, Promotech. og Fein med overgang eller universal feste.

Anbefalt turtall ved bruk av TCT bor

Oppsett på bor typer og bruksområder